Az Ok-Key Program

A 21. század metropoliszaiban egyre gyakrabban fordulnak elő az alacsony önbecsülés tünetei: boldogtalanság, szeretetlenség, szorongás, sodródás-élmény, szégyenérzet, magány. A fogyasztói társadalom értékrendje, a reklámok és a folyamatos teljesítménykényszer táptalajai annak, hogy a fenti tünetek megjelenjenek és egyre nagyobb teherré nőjenek.

Az Ok-Key program fő terméke egy önfejlesztő applikáció, amely az önismeret és az önbecsülés fejlesztésével kívánja orvosolni a fenti felsorolt fájdalompontokat.

Csapat

Mikhel Katalin

Aki megálmodta

Egyszeri hála helyett napi szinten hálát adni, rendszertelen mozgás helyett minden nap mozogni, rendszeresen feltöltődni és nagyokat sóhajtani! Ebben látom a jóllétünk kulcsát.

Horváth Norbert

Aki játékossá teszi

A fejlődés mellett a játék, a kikapcsolódás és a könnyedség mindig is nagy szerepet játszott és játszik az életemben. Az Ok-Key programot is ezekkel az értékeket szeretnénk feltölteni.

Silye Péter

Aki MEgismerteti a Nagyvilággal

Én koordinálom a termékünk értékesítését és marketingjét világszerte. Ez egy olyan program, amit büszkén képviselek, úgyhogy jobb helyen nem is lehetnék!

Nagy-Deák Klaudia

Aki NApról-NApra jobbá teszi

Fontos számomra a célokkal és értékekkel teli élet. Köszönöm, hogy velünk keresitek a világotokban a jót: hiszem, hogy szükségünk van erre.

Close Menu